Wat is influencer marketing? Is het iets voor mij?

Tegenwoordig gaat alles via Social Media. Van het nieuws en meningen verspreiden tot het verkopen van kleding en andere zaken. Ook worden evenementen georganiseerd via social media en kunnen tickets hiervoor dan hierop ook verkocht worden. Daarbij verdienen mensen, die zeer populair zijn op social media ook geld door posts te doen die dan door al hun volgers bekeken worden. Er is dus een hele nieuwe vorm van marketing ontstaan door gebruik te maken van social media: influencer marketing

Influencer marketing in het algemeen

In het algemeen houdt influencer marketing in dat een product of service gepromoot wordt via een populair platform op sociale media. Dit kan een zeer populair persoon zijn of een zeer populaire pagina op Facebook of Instagram. Ook kunnen het natuurlijk accounts zijn op Youtube of bijvoorbeeld Linkedin. Doordat een account, persoon of platform veel volgers of likes heeft, komt er veel activiteit op, waardoor weer meer mensen de boodschap van het account ontvangen. Hoe meer activiteit, hoe meer invloedrijk de marketing.

Het kopen van likes voor jouw social media

Als jij dus meer activiteit op jouw account wil, omdat jij bijvoorbeeld een product wil verkopen of gewoon simpelweg populairder wil zijn, dan moet je die activiteit aantrekken, aangezien het niet vanzelf gaat. Als jij bijvoorbeeld heel groot en populair wil worden op Facebook, dan kan jij Facebook likes gaan kopen. Doordat jouw account of post meer likes krijgt, wordt het bericht door Facebook automatisch verspreid. Je geeft dus jouw platform of bericht een enorme boost door likes te kopen.

Het kopen van volgers voor jouw social media

Op andere sociale media is het juist weer van belang dat je Instagram volgers koopt in plaats van likes. Zo word je alleen populair op Instagram als je veel volgers hebt. Dus als je op Instagram populair wil worden, dan moet je nieuwe volgers bij ons komen kopen. Ditzelfde geld bijvoorbeeld ook voor Linkedin. Het principe is nog wel het zelfde, het gaat bij alle sociale media om het creëren van extra activiteit op jouw platform.

Nederlandse of Internationale likes

Er zijn ook nog andere keuzes die je zal moeten maken als je likes wil kopen. Zo bestaat er een verschil tussen Nederlandse en internationale likes op Facebook. Om een goede keus te maken, moet je weten met welk doel je de likes koopt. Wil jij puur een hoger aantal likes op je pagina of bij je berichten dan zijn de internationale likes goedkoper en makkelijker. Echter, wil jij echt meer activiteit op je pagina en daadwerkelijk geïnteresseerde likers, die wellicht wat kopen, dan kan jij beter voor de Nederlandse likes gaan. Kom je er niet uit, wat jij moet doen, laat het ons even weten.

Waarom kies je voor Likes-kopen.nl?

Waarom moet je nu kiezen voor likes-kopen.nl? Is deze verkoper niet gewoon één van de vele? Nee, dat is niet het geval om een aantal redenen. Zo is Likes-kopen.nl de enige verkopen van likes die ook telefonisch bereikbaar is. Zij vinden het leuk om jouw unieke verhaal te horen over wat jij wil bereiken met de likes. Neem dus contact op om al jouw vragen beantwoord te krijgen of om geholpen te worden met het maken van de goede beslissingen voor jouw sociale media marketing.